Сочевиця червона
Сочевиця червона
Сочевиця є однією з найдавніших рослин, особливо ціниться на Близькому Сході. Крім того, є один з основних джерел їжі для древніх єгиптян, римлян і греків. Вона має масу корисних інгредієнтів для нашого організму. В даний час він культивується в Азії, в Європі. У Польщі, сочевию вирощують дуже рідко, але вона набуває все більшої популярності.
Сочевиця містить мікроелементи, такі як: йод, залізо, бор, марганець, цинк, кальцій, фосфор, кобальт, магній тощо. Багата сочевиця й на вітаміни, зокрема А, В1, РР (ніацин), В2, фолієву кислоту.
Сочевиця варять протягом 15-20 хвилин. Вода повинна покривати насіння. Червона сочевиця вариться набагато швидше, ніж інші сорти, і відмінно розварюється, тому супи-пюре з неї виходять дуже смачні.
Зберігати її слід в темному, прохолодному місці.
Купити червону сочевицю
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.