Здорове харчування, здоровий спосіб життя, втрата ваги

+48 530 044 043 info@vivio.com.ua Youtube cosdlazdrowia

Кіноа біла

Кіноа біла

Кіноа – це вид лободи, відомий протягом тисячі років. Вона містить високий відсоток білка, клітковини, антиоксидантів, вітамінів і мінералів. Лобода позитивно впливає на організм. Крім того, на відміну від звичайної пшениці і рису, що містять малу кількість лізину (незамінна амінокислота, яке бере участь в процесі відновлення тканин), склад білків кіноа дуже збалансований і близький до складу білків молока. Також кіноа багата на фосфор, якого в ній міститься не менше, ніж в деяких сортах риби.

Чим відрізняється кіноа біла від червоної:  біла кіноа має естрогенні і антибактеріальні властивості,  а кіноа червона використовується для лікування пухлин.

Кіноа не містить глютену, тому її спокійно можуть вживати люди з алергією на клейковину;

Насіння лободи перед приготуванням треба промити в холодній проточній воді.

Вона має злегка солодкуватий смак, проте, підходить як для страв солодких так і солоних.

– на одну склянку лободи необхідно приблизно 2 склянки води;

– готувати лободу необхідно приблизно 10 хвилин;

Рецепт з використанням кіноа: „Екзотичний коктейль з додаванням кіноа”

Купити кіноа білу

Opis

Киноа или рисовая лебеда

Рисовая лебеда называется „Золотом инков”, а жители Анд считают ее «источником жизни», из-за простоты выращивание и ее состава. Киноа является основным источником белка. Содержит большое количество витаминов, легко усваиваемых человеком.
Благодаря своим ценным свойствам являлась основным источником питания для военов инков. Это одно из немногих растений, которое имеет все необходимые аминокислоты для человека, которые отвечают за рост и регенерацию клеток, выработку гормонов, ферментов и антител.
Зерна рисовой лебеды можно жарить в течение нескольких минут на сухой сковороде, постоянно помешивая. Таким образом, лебеда потеряет характерный ей ореховый вкус.

print

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Кіноа біла”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *