Ксиліт березовий фінляндський

Здорове харчування, здоровий спосіб життя, втрата ваги

+48 530 044 043 info@vivio.com.ua Youtube cosdlazdrowia

Ксиліт березовий фінляндський

Ксиліт березовий фінляндський

Ксиліт дуже близький до цукру, але при цьому він значно менш калорійний. Ксиліт міститься в натуральному вигляді в багатьох продуктах: його отримують з клітковини фруктів, ягід, овочів, грибів, кукурудзи і навіть берези. Речовина вперше було видобуто в 20 столітті у Фінляндії з кори дерева, воно моментально отримало визнання і популярність у Європі, так як було безпечним замінником цукру.

Ксиліт має 75% менше вуглеводів, ніж сахароза. Він відновлює природний кислотно-лужний баланс у роті і зберігає зуби здоровими.

Ксиліт можна вводити в раціон поступово, починаючи з невеликої кількості. Надмірне споживання може викликати послаблюючий ефект. Ми не рекомендуємо давати його дітям до 15 років.

Ксиліт за зовнішнім виглядом і смаком нагадує звичайний цукор.

Застосування: Найбільш широке застосування ксиліту знайшлося в їжі. Його використовують замість цукру, додають у напої, десерти і випічку. Зберігати його слід в сухому місці. Рекомендується використовувати 15 г ксиліту в день (приблизно 3 чайні ложки).

Перевірте нашу пропозицію!

Opis

Ксилит (березовый сахар финляндский)

В промышленности ксилит получают восстановлением ксилозы под давлением; сырьём служат растительные отходы сельского хозяйства (например, кукурузная кочерыжка, хлопковая шелуха, подсолнечная лузга и др), а также древесина лиственных пород. В своей природной форме ксилит также происходит в организме человека и животных, в качестве побочного продукта в процессе метаболизма глюкозы.
Ксилит по внешнему виду и вкусу напоминает обычный сахар. Ксилит является многоатомным спиртом, который укрепляет иммунную систему.

print

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Ксиліт березовий фінляндський”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *