Ксиліт березовий фінляндський
Ксиліт дуже близький до цукру, але при цьому він значно менш калорійний. Ксиліт міститься в натуральному вигляді в багатьох продуктах: його отримують з клітковини фруктів, ягід, овочів, грибів, кукурудзи і навіть берези. Речовина вперше було видобуто в 20 столітті у Фінляндії з кори дерева, воно моментально отримало визнання і популярність у Європі, так як було безпечним замінником цукру.
Ксиліт має 75% менше вуглеводів, ніж сахароза. Він відновлює природний кислотно-лужний баланс у роті і зберігає зуби здоровими.
Ксиліт можна вводити в раціон поступово, починаючи з невеликої кількості. Надмірне споживання може викликати послаблюючий ефект. Ми не рекомендуємо давати його дітям до 15 років.
Ксиліт за зовнішнім виглядом і смаком нагадує звичайний цукор.
Застосування: Найбільш широке застосування ксиліту знайшлося в їжі. Його використовують замість цукру, додають у напої, десерти і випічку. Зберігати його слід в сухому місці. Рекомендується використовувати 15 г ксиліту в день (приблизно 3 чайні ложки).
Перевірте нашу пропозицію!
Opis
Ксилит (березовый сахар финляндский)
В промышленности ксилит получают восстановлением ксилозы под давлением; сырьём служат растительные отходы сельского хозяйства (например, кукурузная кочерыжка, хлопковая шелуха, подсолнечная лузга и др), а также древесина лиственных пород. В своей природной форме ксилит также происходит в организме человека и животных, в качестве побочного продукта в процессе метаболизма глюкозы.
Ксилит по внешнему виду и вкусу напоминает обычный сахар. Ксилит является многоатомным спиртом, который укрепляет иммунную систему.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.