Здорове харчування, здоровий спосіб життя, втрата ваги

+48 530 044 043 info@vivio.com.ua Youtube cosdlazdrowia

Журавлина

Журавлина

Журавлина — це ягода сімейства вічнозелених, яку вирощують в основному на північних болотах. Вона містить багато антиоксидантів – речовин, що захищають клітини від негативного впливу вільних радикалів: саме вони є причиною передчасного старіння, серцево-судинних і онкологічних захворювань. Журавлина містить багато клітковини, вітамінів В1, В2, В6, С, Е і мінералів: калій, натрій, фосфор, магній, кальцій, залізо та йод.

Лікарі вважають, що журавлина є однією з найбільш корисних лісових ягід. Використовують її для приготування соків, морсів, сиропів, повидла, додають до м’ясних страв і йогуртів.

Купити журавлину

Opis

Kлюквa

Употреблеие клюквы доставлят большое количество клетчатки организмк, которая снижает риск развития ишемической болезни сердца, инсульта, гипертонии, сахарного диабета, ожирения и желудочно-кишечные заболевания.
Употрбление клюквы понижает кровяное давление, уровень холестерина, улучшает чувствительность к инсулину и способствует потере веса у пациентов с ожирением.
В народной медицине, клюква используются для лечения инфекций мочевыводящих путей, сердечно-сосудистые заболевания, гингивит и пародонтит и профилактики симптомов пародонтита.
На кухне, наиболее часто используется клюква свежая.
Изготавливается из нее здоровый и вкусный сок, а также желе и налевки. С клюквы также готовят джемы, которые добавляют в мясные и сырные продукты.

print

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Журавлина”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *