Ефірна олія моркви

Здорове харчування, здоровий спосіб життя, втрата ваги

+48 530 044 043 info@vivio.com.ua Youtube cosdlazdrowia

Ефірна олія моркви

Ефірна олія моркви

Ефірна олія моркви використовується в косметології, оскільки багата на бета-каротин, вітаміни А, В, С, Е і F, а також містить мінеральні і жирні кислоти.

Має масло характерний запах, який не кожній людині може сподобатися.

Ефірна олія моркви є надзвичайно ефективна. Використовується до догляду за шкірою, необхідно нанести кілька крапель на чисту вологу шкіру. Призначена олія для щоденного використання для обличчя, шиї і декольте. Не існує протипоказань для використання ефірної олії моркви в якості масажного масла.

Перевірте нашу пропозицію!

Opis

Морковное масло

Марковное масло – это косметичекское средство, богатое бета-каротином, витаминами A, B, C, E и F, и минеральными и жирными кислотами.
Морковное масло используется для втирания в кожу, особенно сухую, морщинистую и поврежденную кожу.
Морковное масло регенерирует кожу, улучшает ее внешний вид и помогает лечить псориаз, экзема, ожоги и шрамы.
Морковное масло используется для окрашивания кремов, мыла и других продуктов. Придает им желтый цвет. Используя морковное масла для волос или тела, надо перемешать его с другим маслом, из-за интенсивного цвета, который может оставить пятна

print

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Ефірна олія моркви”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *