Вітамін К2 – МК7
Вітамін К2 – МК7
Чим корисний вітамін К2 – MK-7?
MK-7 містить найбільш біологічну активну форму вітаміну К2. Добувають його з натто – традиційної японьської страви, для приготування якої використовують ферментовані зерна сої. 100g натто містить 10 g натурального вітаміну К2, який забезпечує правильний розподіл іонів кальцію і підтримує здоров’я кісток.
Варто знати!
Японьський натто знаходиться в списку найбільш корисних продуктів в світі і займає перше місце в Японії, серед інших продуктів, підданих процесу ферментації.
Причини недоліку вітаміну К2 в організмі:
– не різноманітне харчування
– надмірне споживання жирів
– споживанння заморожених продуктів і фаст-фудів
– зловживання антибіотиками
Перевірте нашу пропозицію!
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.