Бджолиний хліб – перга
Бджолиний хліб – перга
Бджолиний хліб (перга) – це продукт переробки бджолами квіткового пилку, збагачений маточним молочком. Його лікувальне властивості та біохімічний склад допомагає в боротьбі з вірусами та грибками.
Перга містить всі незамінні амінокислоти, необхідні для організму людини, вітаміни: А, групи Б, К, Е, С, D та інші, мінерали (залізо, селен, калій, кальцій, фосфор, магній, кремній та ін.), а також унікальний комплекс білків, вуглеводів, жирів, ферментів, фітогормонів, природних антибіотиків. Усі вони збалансовані й органічно зв`язані між собою, що й пояснює іі цілющу дію.
Бджолиний хліб має набагато більш високу лікувальнц цінність, ніж квітковий пилок. Крім того, дуже легко засвоюється організмом.
Перевірте нашу пропозицію!
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.