Ацерола (барбадоська вишня)
Ацерола (барбадоська вишня)
Ацерола (барбадоська вишня, malpighia) – це вид ягід, сімейства Мальпігієві, які ростуть в південній частині Північної Америки, Центральної Америки і північної частини Південної Америки. Батьківщиною барбадоської вишні є Барбадос. Крім того, ацерола вирощується в багатьох тропічних країнах, таких як Мадагаскар і Бразилія. При сприятливих умовах цвіте і плодоносить протягом всього року. Барбадоська вишня не повинна піддаватися тривалому впливу вологи. Плоди з’являються через 3-4 роки. У нашому кліматі барбадоську вишню можна вирощувати тільки в кімнаті, найкраще, забезпечити температуру вище 12 °С.
У теплому кліматі ацерола цвіте і плодоносить цілий рік, в холодному кліматі тільки з травня по грудень. Плоди дозрівають через 3-4 тижні після цвітіння. У диаметрі іони досягають 1-3 см. Під тонкою червоною шкірою знаходиться м’якоть, в якії багато кісточок. Смак ацероли гіркуватий, для того вона містить вітамін С (аскорбінова кислота).
Загалом барбадоська вишня зміцнює імунітет, тому що концентрація вітаміну С (аскорбінов кислоти) в 80 разів вище, ніж в лимоні. Аскорбінова кислота допомагає організму протистояти негативному впливу вірусів та інфекцій.
Застосування: 1 таблетка в день, в разі ослаблення імунної системи – до 3-х таблеток в день.
Перевірте нашу пропозицію!
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.